fbpx

ВКУСОВЕТЕ НА СОФИЯ

ССтомасите ни ликуват при мисълта, че от 7 до 12 май ще могат да опитат от менютата на 24 избрани софийски ресторанта по време на Sofia Restaurant Week. Фестивалът се завръща за шести път с нови предложения, любими ресторанти и разнообразие, което ще задоволи дори и най-придирчивите. По време на фестивалната седмица ще можем да изберем дали да опитаме традиционна или модерна кухня, локални предложения, гурме. Може да изберем вегетариански и веган ястия, или пък да се потопим в екзотични вкусове. А защо да не пробваме няколко различни преживявания?

Резервирай места за фестивала

Златната селекция

Повдигаме завесата и представяме новите попълнения в града, както и списъка с участници тази година. Това са артистичните In Focus и европейската им кухня, Noah +359 и предпочитанията им за локални продукти, автентичното италианско преживяване в Il Siciliano, бягството от градската джунгла в Urban Table и смелото начинание Tenebris, който е първият тъмен ресторант в страната. В това издание ястията ще бъдат поднасяни с италианските вина Scaia – чудесен избор за ценителите на виното.

Резервациите за Sofia Restaurant Week

Онлайн резервациите за Sofia Restaurant Week са отворени от 30 април 2019 г. чрез интернет страницата на Фестивала – http://restaurantweek.bg/. и приложението за мобилни телефони. Побързайте, кувертите се изчерпват бързо!

Резервирай места за фестивала

Какво е Sofia Restaurant Week?

Ако все пак за пръв път чувате за това събитие, ето какво ви очаква. Sofia Restaurant Week се провежда два пъти в годината – през май (в седмицата на Гергьовден) и септември (около първия учебен ден). Всеки от включените ресторанти предлага по две тристепенни менюта (някои и 4-степенни), като цената на всяко меню е 29лв, без включени напитки. Тъй като повечето участващи ресторанти са доста изискани и с цени над средните (поне в София), тази цена за предлаганото меню е супер сделка за гостите. След като разгледате менюто, ще се уверите в това.

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации