fbpx

ВКУСОВЕТЕ НА СОФИЯ

ССтомасите ни ликуват при мисълта, че от 7 до 12 май ще могат да опитат от менютата на 24 избрани софийски ресторанта по време на Sofia Restaurant Week. Фестивалът се завръща за шести път с нови предложения, любими ресторанти и разнообразие, което ще задоволи дори и най-придирчивите. По време на фестивалната седмица ще можем да изберем дали да опитаме традиционна или модерна кухня, локални предложения, гурме, вегетариански и веган ястия, или пък да се потопим в екзотични вкусове. А защо да не пробваме няколко различни преживявания?

Резервирай места за фестивала

Златната селекция

Повдигаме завесата и представяме новите попълнения в града, както и в списъка с участници тази година: това са артистичните In Focus и европейската им кухня, Noah +359 и предпочитанията им за локални продукти, автентичното италианско преживяване в Il Siciliano, бягството от градската джунгла в Urban Table и смелото начинание Tenebris, който е първият тъмен ресторант в страната. В това издание ястията ще бъдат поднасяни с италианските вина Scaia – чудесен избор за ценителите на виното.

Резервациите за Sofia Restaurant Week са отворени от 30 април 2019 г. чрез интернет страницата на Фестивала – http://restaurantweek.bg/. и приложението за мобилни телефони. Побързайте, кувертите се изчерпват бързо!

Резервирай места за фестивала

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Meks Ads

Последни коментари

Последни публикации

Горещо препоръчваме