fbpx

НОВО МЯСТО В СОФИЯ: Натъкнах се на чисто новия още неотворен магазин на KATARZYNA ESTATE в близост до кръстовището на…

Posted by Николай Коев on Wednesday, October 14, 2020

LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS е най-новата винена емоция в сърцето на София. Това е и новият дом на KATARZYNA ESTATE в центъра на столицата и има за цел да стане предпочитана локация за всеки, който обича хубавото вино, поднесено в уютна атмосфера с подходяща комбинация от вкусни тапаси.

Имате възможност да купите за вкъщи или да поръчайте на място от разнообразната ни селекция вина.🍷 LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS е място, където ще откриете целия асортимент на KATARZYNA ESTATE, а също така да закупите и други интересни продукти, които са лимитирани и се предлагат само там.

В LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS може да се насладите и на интересни коктейли 🍸специална селекция чайове, японска матча, превъзходно кафе и други висококачествени продукти, които отговарят на утвърдения стандарт, който имат и вината на KATARZYNA ESTATE.

Погрижили са се и за детайлите. Изберете красива опаковка и може да превърнете виното в чудесен подарък.

Подготвили са календар с тематични дегустации и интересни събития. Изберете LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS, както за бизнес срещи, така и за среща с приятели в свободното време.

Ще ги намерите на бул.Патриарх Евтимий 86, всеки ден от 11:00 до 22:00ч

 

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации