fbpx

ТРИ НА НУЛА ЗА ЛАМПАТА

ВВече трети път дегустирам на Неофит Рилски 49 и… резултатът е в полза на ресторанта. Крайно време е да се запозная с готвача. Следващия път ще го издебна. Както в Петрус, така и тук шества парад на комфорт фуда.
ул. Неофит Рилски 49
9:30 – 22:30

Салатата с френския зелен боб и т.н. (Вижда се от снимката; с моцарела) е оригинална, вкусна и свежа. Тези, които не обичат суперлативи – да прескочат пасажа и да минат към снимките 😅 Превъзходна е! 👌😅😅😅 Топлият, леко запечен ръчен хляб приготвен на място си го поръчвам не случайно всеки път. Поръсваме със зехтин…Красота. Може и по-добър зехтин да се предложи, но пък и аз не попитах. Слагах си от каквото има на масата. 🙂 За ребрата – колко е приятно да пробваш рецепта и без барбекю сос от време на време.😅 Приятно месо, с малко подправки и добре подготвено преди печенето. (бялата разядка важи също) Картофи – домашни, с мащерка. Без забележки.

Обслужиха ме на смени 3 сервитьора

Не знам дали ме подаваха като топка един на друг или беше отигран тиймуърк, който обаче допринесе за перфектен тайминг на сервиране. Доста експедитивно и, вкрайна сметка – в моя полза. Розето – добре охладено, нямаше нужда от лед. Не попитах за бранда, но беше прилично вино. ТОТАЛ ПРАЙС (сметката демек) 40лв, без бакшиша.

Лежерно място, което прави добър бизнес с добра кухня и прилично обслужване. Не е случайно, че ресторантчето е винаги пълно по обяд и вечер. Аз успях да мина метър малко преди резервациите около 18:30ч Препоръчвам!👍

Ники Коев, очилатият дегустатор

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Манола Атанасова

Дегустатор по душа, дизайнер по призвание, фотограф на безценни моменти и любител на пътешествията и хубавия живот.

Виж всички публикации