fbpx

ШНИЦЕЛ-МИЦЕЛ НА ПРИЦЕЛ

Шницелът в Ам-Гъл … са всъщност два шницела. Доста жизнеутвърждаваща порция на приятна локация в началото на емблематичната улица Сан Стефано. Собственичката се казва Мария Димова… Заслужава си да се запознаеш и с нея.

В барбекю ресторант „Ам-Гъл“, още известен с фантастичните си шницели, наистина ви предлагат неповторимо изживяване. Екстрата тук е, че всеки техен „шницел“ всъщност представлява две щедри порции месо. За тези, които обичат да се наслаждават на богата храна, порцията от шницел действително може да бъде описана като „жизнеутвърждаваща“.

Ресторантът е разположен в началото на една от най-емблематичните улици в София – улица „Сан Стефано“. Локацията му допринася за уединеното, уютно и приятно преживяване, което съчетава вкусна храна и красива градска местност.

Едно специално допълнение към цялостното преживяване е възможността да се срещнете със собственичката на местото – г-жа Мария Димова. Срещата с нея е допълнителен акцент, който прави посещението в „Ам-Гъл“ още по-запомнящо се.

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации