fbpx

За нас

ННай-честият въпрос, който хората ми задават е „Кой е най-добрият ресторант в София?“. С усмивка им отговарям, че все едно ме питат кой е най-добрият компютър, без поне да уточнят дали става дума за десктоп или лаптоп. Те също ми отвръщат с усмивка. Вече сме във време на такова могообразие от заведения, че без да доуточниш поне един-два критерия, въпросът за най-добрия ресторат е просто неадекватен.

В София има над 1000 забележими кулинарни дестинации. Нашата цел тук е да ви представим вкусовете на София с най-характерните и открояващи се ресторанти и места със забележителна кухня, които може и да не сте чували, но си заслужават. Аз – Николай Коев от zavedenia.com и екипът на БНР Радио София обикаляме вкусните кътчета и излъчваме на живо предаването „Очилатите дегустатори“ като част от „Радиоприемница“ всеки петък от 14 до 15ч.

Основите, на които стъпва избора на представените тук заведения са опита ни, намерил израз в реализирането и обратната връзка от следните проекти:

Zavedenia.com  Най-богатата платформа с информация за заведенията в България, актуализирана от самите тях.  Тук можете да видите менюта, да правите онлайн резервации, да се възползвате от горещи оферти и всичко останало, свързано с тях.

Sofia Restaurant Week  Ежегоден фестивал на вкусовете на София през септември, където 6000+ гости се радват на оригиналните тристепенни менюта, предлагани в селекция от най-добрите ресторанти в София

Chef’s Table  Събитие-спектакъл с креативни кулинарни концепции в 6 степенни менюта от най-добрите майстор готвачи в България и техните ресторанти

Booky.bg   Интелигентна, семпла и изключително удобна  система за онлайн резервации в ресторантите.

Meks Ads

Стани част от най-добрите кулинарни театри на петте сетива в България!

Получаваш достъп до кувертите два дни преди преди всички останали и премиум бонуси за повече от 3 посещения!

Горещо препоръчваме