fbpx

НОВО МЯСТО В СОФИЯ: ДЕГУСТИРАХ В НОВИЯ ХАЯТ

ННеусетно заработи и чисто новият петзвезден хотел „Хаят“ на паметниика Левски, и новооткритият към него (в началото на септември) ресторант. Тук създателите на проекта са оказали специална почит на локацията, като са озаглавили ресторанта “Революционерът”.

Адмирации за дизайнерите,

които са успели да постигнат релация с иначе стерилния достолепен вид на новата сграда и едновременно да създадат приятен, предразполагащ комфорт на вътрешната обстановка в ресторанта. Чудесно осветеният салон с достатъчно въздух и привлекателни полу-кръгови сепарета разкрива великолепна гледка към паметника, а стъклените витрини са отлично изолирани от външния шум на преминаващите коли.

Шеф диригентът на кухнята е италианецът Сами Флавио

Той е заложил на оригинални и нестандартни предложения в синхрон с революционната тематика. На снимката ще видите чудесно овкусената ми свежа салата с поширано яйце, която ми поднесоха с крехки резени фокача и екстравърджин зехтин с богат и свеж плодов вкус. Наздраве!

The Revolutionary Dining Room & Bar
Площад „Васил Левски“
Раб. време: 12-23

На паметника Левски бе създадена една от значимите файн дайнинг локации в София.

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации