fbpx

ПИЦИ С ХАРАКТЕР

Дегустирах във Franco’s PizzaПреди около две седмици надникнах зад сравнително незвзрачната фасада на Хан Аспарух и…

Posted by Николай Коев on Friday, September 11, 2020

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации

2 коментара

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Снощи във Франко’с-2 – след консумация на по една салата и по една пица с наливно розе, последиците бяха направо катастрофални – адско разстройство и невероятна тежест в стомаха и корема, продължили и у двамата цяла нощ, та до сега! Розето беше подозрително леко, а тестото на пицата очевидно глетаво. Съжалявам. Каквото и да пишат някои, никога повече Франко’с!

    • Мда. Кофти преживяване. Във Франко’с 2 не съм ходил още. Ще се отбия и там да видя как е, но ако не е ОК няма логика да има толкова много хора и положителни коментари. Възможно е да е паднало качеството и хигиената, но поне във Франко’с до Витошка кухнята е отворена и се вижда всичко. Жалко, че така се е получило при вас. Кое място за пица ще препоръчате, което ви харесва?