fbpx

УИКЕНД БРЪНЧ С РЕВОЛЮЦИОНЕРИ

И

Имах удоволствието да дегустирам неделния брънч в The Revolutionary и мога да ви споделя как да си изкарате възможно най-добре.

 

Интериор за революционери

Първото, с което ще те спечелят е 5 звездното обслужване, което в днешно време е истински лукс. Влизаш и си обграден с ненатрапчиво и дискретно внимание, което е изключително приятно и зареждащо. Обстановката е модерна, с излъчване на комфорт, а стъклените панели разкриват прекрасната слънчева гледка през деня към кръстовището с паметника “Левски” при пълна шумова изолация. Все едно някой е натиснал копчето “mute” на трафика. Стените са окичени с портрети на революционери и хора, които са променили света. Ако чувствате в себе си такъв заряд, то определено мантрата ще ви подейства положително. Аз бях приятно изненадан да видя на три от масите хора, които са чести гости на кулинарните театри на петте сетива. Активни и обичащи живота хора.

The Revolutionary Dining Room & Bar
Площад „Васил Левски“
Раб. време: 12-23

Изобилие за чревоугодници

Не се подвеждайте по снимките от рекламата на ивента, на които усмихнати италианци гуляят със спагети в устата. Храната е изискана и заслужава специално внимание. Нищо революционно няма в нея, но шеф Сами Флавио демонстртира завидни умения и класа в италианската си селекция. Съжалявам, че не успях да му поднеса почитанията си лично. Порърчването на основното ястие е от селекция между 4-5 предложения, но всичко останало около него е в неограничени количества от салатен и десертен бар. Цената на чревоугодничеството е 54лв на човек, пиенето се заплаща допълнително на цена 25лв, като изборът ви включва Prosecco, Blend Rozé, Pinot Grigio и Valpolicella от Santa Margherita Wines

Културно преяждане

Важно:😅 Препоръчвам ви горещо да не си отрупвате масата с изобилие от лакомства, а да им се наслаждавате едно по едно! Разликата в преживяването е съществена. Сервитьорите могат да ви посъветват и кои от четирите вина е най-подходящи за съответните ястия. 3-4 часа са времето, което да си отделите, за да изпитате всички аспекти на удоволствието.🍷

Ако ви допадат моите обзори, ще съм ви благодарен да ударите един лайк на Очилатите Дегустатори.

Цялостната ми оценка за The Revolutionary

Има не повече от една дузина места в София, след пандемията, където обслужването, предлагането и атмосферата са на съизмеримо добро ниво и Хаят е едно от тях.

ХранаМного добра кухня
ДизайнСъвременен
ОбслужванеОтлично
ЦенаСредно-висока

п.с. Благодаря сърдечно на Elena и Gabriela за компанията и приятното изкарване, което си спретнахме, макар и в рамките само на час и половина.

Ще сме ви признателни, ако ни ударите едно рамо за подкрепа

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации