fbpx

НОВО: ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА КУХНЯ С ОЧИЛАТИТЕ ДЕГУСТАТОРИ И HRC

ЗЗа нас е чиста дегустаторска радост да обявим, че имаме специална маса в Таланти – новият демострационен ресторант на HRC Culinary Academy. На нея ще организираме уникални кулинарни презентации с експериментален характер за заклетите фуди фенове и любителите на кулинарните куестове.
ресторант Таланти
адрес: бул. Цар Борис III №1612
време на ивентите: 19:45 – 23:00
Ники Коев и Кристин Милнър

Емоциите са гарантирани с най-модерното оборудване от кулинарната академия, шеф Любен Койчев, талантите от неговия екип и култовите кулинарни теми по сценарий на Очилатите Дегустатори – моя милост и Christine Milner.

Очакват ви вдъхновяващи спектакли и ястия от света на пробиотиците, ферментиралите храни, зреенето на месото, супер храните, молекулярната кухня, 3D принтирани храни и куп други чудеса от кухнята на 21 век. Специално подбраните вина ще бъдат селектирани спрямо всяко от ястията и представяни от екипа на BIBENDUM.

Ще дегустирате качествени подправки, класни екстра върджин зехтини, изключителни кафета, много цветове чай и уникални напитки. Масата е за максимум 6 човека, така че всеки гост ще се почуства специален. Първите дати от програмата ще бъдат обявени в средата на октомври.

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации