fbpx

НОВАТА ГОДИНА И НАЙ-ДОБРОТО БЪЛГАРСКО ВИНО ПРЕЗ 2023

ЗЗа много години, приятели! Бъдете късметлии, здрави и успешни през Новата 2023 Година! Казвам ви наздраве от Wine Generator, който се оглежда усмихнато в огледалните стъкла на сградата на Европейския парламент на улица Рачо Димчев 8 – в центъра на ърбън културата в София. Шансовете да намериш най-доброто българско вино тук са много големи, поради факта че брандовете са само и единствено от България.

Wine Generator
ул. Рачо Димчев 8
раб. вр. 10 – 21

Много от вината по рафтовете са печелили награди от различни вино форуми и са селектирани от екипа на DiVino Taste, но най-якото е, че можеш да опиташ много къси и ексклузивни бутикови серии от по няколко стотин бутилки с изключителни качества. Тук е най-качествения щоурум на българското вино и имаш възможност да се запознаеш на чаша със страхотни вина (цена/качество) от гъмза, мискети, мавруди, широка мелнишка, рубин, мускат, марселан и други местни и чужди сортове, засяти наша територия.

Концепцията на Wine generator e да предлага само български вина и мезета, с изключение на маслините и зехтина, които не виреят в България. Вътрешното пространство символично следва топографията на винените региони в България. Зад бара са Galin Damyanov и Philip Atanasov, а често можеш да се заговориш и с Emil Koralov. През последните няколко години българското вино е във възход. Новата Година е чудесен повод го уважиш с глътка и усмивка на Рачо Димчев 8. Enjoy!❤️❤️❤️

Вдигам наздравица с чудесно розе от Angus Estate Wine & Vineyards Long live 👉Очилатите Дегустатори✌️

Ники Коев, очилатият дегустатор

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Манола Атанасова

Дегустатор по душа, дизайнер по призвание, фотограф на безценни моменти и любител на пътешествията и хубавия живот.

Виж всички публикации