fbpx

ГОЛЯМО ПРОСТРАНСТВО – ВИСОКО КАЧЕСТВО!

ВВ Деня на Целувката с много любов към нашите зрители и читатели, припомняме смисъла на нашето скромно, очилато, дегустационно начинание. Поздрави и усмивки от ресторант Фантазия Овча Купел.

Ресторант и хотел Фантазия
София, Овча купел 2, бул. Президент Линкълн 92
работно време: 12:00 – 24:00, всеки ден

Резервирай в ресторант Фантазия

Нашата идея

Целта ни е да обогатим кулинарната и потребителска култура на онези от вас, които посещават ресторантите, не просто за да консумират храна, а за да прекарат времето си в приятна компания. Ето, например мнозина от нас само регистрираме масите и менютата, но истински силните страни на заведенията за хранене ни остават неизвестни. Какво да си поръчаме? Кое е вкусно? Защо е вкусно? Как се приготвя? Каква е не само кухнята, но и цялостната обстановка? Ами музиката?

Опитваме се да отговорим на всички тези въпроси и то винаги за конкретен ресторант!

ресторант Фантазия Овча Купел предлага достъпна качествена храна
Кои са основните фактори да се почустваш добре като клиент в ресторант? Този е един от основните въпроси в нашите предавания. Вижте видеото.

Месо с мащаб

Днес посещаваме ресторант Фантазия Овча Купел. Заслужава си да поговорим за страхотната храна там! Много хора сядат в парковото пространство на ресторанта и си поръчват панирани сиренца, пилешки корнфлейкс или класиката пържени картофки, но истината е, и повече потенциални клиенти трябва да я научат, че там има изключително месо! Ресторантът разполага с пещ и скара на дървени въглища в голямата си, прекрасна градина. Всъщност, стандартът е на стария Балкантурист: площта на приготвяне на храната е равна на площта на сервирането й. Капацитетът на ресторанта е близо 300 човека. За сравнение – кухнята е 200 кв. м.

Кухнята на ресторант Фантазия Овча Купел - подготовка за сватба
Кухнята на ресторант Фантазия Овча Купел

“Фантазия“ държи на произведеното в България. Например, сами си внасят свинското месо от сертифицирани ферми от Русенския регион. Тук няма блек ангъс и други засукани аржентински вносни говеда! Всичко си е продукт на нашата родна българска земя! Майсторът на месото е Илиян Костов. Той приготвя и дивеча – глиганско, еленско и т.н. Ключовото при приготвянето на дивеча според него са пресните подправки.

Запази маса във Фантазия

Барбекю специално подбрано за Очилатите Дегустатори

За пълно преживяване

За да се насладите изцяло на гастрономическото удоволствие, Ви съветваме да си направите предварителна резервация. Тогава и вниманието към Вашата компания ще е изцяло отдадено – като качество на храната, обслужване и отношение.

Резервирай във Фантазия

Завършваме с думите на Боги Костова – представител на семейството-собственик на ресторант “Фантазия“: 

Уважавайте добрата храна!

Цялостната ми оценка за ресторант Фантазия Овча Купел

Истинската сила на ресторант Фантазия Овча Купел е в организираните мероприятия, градината с размерите на малък парк и прекрасния детски кът на открито. Съвета ми е винаги да си правите резервация, за да се подготвят за пристигането ви и да си изкарате наистина добре. За да се изкефите на хубаво месо, например, се обадете поне един ден предварително, за да има време да се направи на бавен огън и всичко ще е точно.

ХранаМного добра кухня
ДизайнВътре - ок. Градината - екстра
ОбслужванеДобро
ЦенаДостъпна

Фантазирай и резервирай

 

 

ПРАЗНИК НА ВИНОТО ОТ БАЛКАНИТЕ

Николай Коев

Експерт по заведенията и забавленията. Интересува ме светлата страна на живота и хората, които искат да направят света по-добро място. Мисията ми е да помогна да откриете интересни заведения и места, където можете да си изкарате добре и да се порадвате на живота :)

Виж всички публикации